Rabo Tulpen Classic 2017

2 mei 2017 14:36 Het was een drukte van belang op zaterdag 29 april tijdens de Rabo Tulpen Classic. FTC Marknesse en WV Urk organiseerden voor de 10e keer de wielertoertocht door en langs de Noordoostpolder-Urk. Er waren drie verschillende afstanden die langs vele bezienswaardigheden gingen. Onder andere de haven van Urk, Blokzijl, Nationale Park de Weerribben, de Wellerwaard, het Windmolenpark en langs de vele tulpenvelden die in bloei stonden.

Bij de startlocaties in Marknesse en op Urk was het rond de klok van half negen al een drukte van belang. In totaal hebben er 560 deelnemers meegedaan aan de wielertoertocht. Dit is een recordaantal deelnemers, weet de organisatie te melden. Dit komt mededankzij het mooie fietsweer. Aan het begin was het nog regenachtig, maar al snel kwam het zonnetje tevoorschijn.

Door het omdraaien van de route, kwamen de langste twee afstanden, 105 en 130 kilometer, al vrij snel bij de verzorgingspost in de Weerribben. Omdat het dit jaar het lustrum was, had de organisatie voor appeltaart gezorgd bij de verzorgingspost in de Weerribben. Binnen drie uur waren alle vierhonderd appeltaartpunten uitgedeeld. De organisatie kijkt samen met de vele vrijwilligers terug op een geslaagd evenement.
Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
 

Rabo tulpen Classic 2018

Onder zomerse omstandigheden is de rabo tulpen cla …

Zaterdag 21 april 2018 Rabo Tulpen Classic

Ook in 2018 wordt de Rabo Tulpen Classic verreden, …

Rabo Tulpen Classic 2017

De Rabo Tulpen Classic 2017 zit er alweer op. Zate …
Fotoalbum

FTC-Marknesse

E-mail: secretariaat@ftc-marknesse.nl
Website: www.ftc-marknesse.nl

Wielervereniging Urk

E-mail: info@wvurk.nl
Website: www.wvurk.nl

Mailadres:
info@rabotulpenclassic.nl 

Telefonisch:
Jaap Brouwer: 06-13977285

Facebook