SponsorsRabobank Noordoostpolder-Urk
Rabobank Noordoostpolder-Urk is al 10 jaar (!) hoofdsponsor van de Rabo Tulpen Classic.
Rabobank is al vele jaren sponsor en op lokaal niveau wil de Rabobank sportieve uitdagingen niet uit de weg gaan.

De Rabobank Noordoostpolder is bijzonder blij met de initiatieven van de organiserende wielerverenigingen uit Marknesse en Urk. Alle drie de partijen hebben dan ook de intentie om van de Rabo Tulpen Classic een jaarlijks terugkerend succesvol en hoogstaand wielerevenement te organiseren.NTFU
Wielersportbond NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) behartigt de belangen van de sporieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De Rabo Tulpen Classic wordt verreden onder auspiciën van de NTFU.
Profytodsd gewasbescherming
Profytodsd gewasbescherming is vanaf het begin sponsor van de Rabo Tulpen Classic. Profytodsd is een bedrijf met o.a. gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en zaaizaden. De bloembollen maken een onderscheidend onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Sponsoring van deze sportieve activiteiten past binnen de onderneming, omdat dit inhoud geeft aan de locale betrokkenheid.
Alstro webdesign Emmeloord
Alstro webdesign wil graag haar steentje bijdrage aan een evenement als de Rabo Tulpen Classic. Als sportieve ondernemer in de Noordoostpolder is dit bureau in staat om kopwerk voor uw bedrijf te verrichten.
Bike Totaal
Bike Totaal Nijensteen is beschikbaar om eventuele pech gevallen te verhelpen. Hulp, tijdens de Rabo Tulpen Classic, kan worden ingeroepen via de organisatie die op de vertrek- / startplaatsen aanwezig zijn.StEP Emmeloord
Stichting StEP Emmeloord ondersteunt de Rabo Tulpen Classic. StEP organiseert in de Noordoostpolder diverse activiteiten zoals Tulpenfestival, Pieperfestival en Nieuwjaarsfestival. Tijdens het Profytodsd Tulpenfestival zal de Rabo Tulpen Classic door Step onder de aandacht worden gebracht.


 Camping de Wilgenhof
De camping ligt in de Kop van Overijssel, aan de vaarweg in de Wetering.
Deze vaarweg vormt een deel van de verbinding tussen het Merengebied van Noord-West Overijssel en de Friese Meren. Dit betekent dat een uiteenlopende optocht (plezier)boten dagelijks langs onze camping vaart. Er is van alles te zien: luxe 15 m lange motorjachten, traditionele zeilschepen uit de Bruine Vloot, sloepen, zeiljachten. Kortom, langs het water verveelt u zich nooit!

De familiecamping stelt al vanaf de oprichting van de Rabo Tulpenronde/ Rabo Tulpen Classic haar locatie ter beschikking. Voor de informatie over de camping bezoek de site www.campingdewilgenhof.nl


 

Danny's Marknesse
Bij Danny’s Marknesse kun je vooral lekker snacken. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en ontdek de beste snacks, complete menu’s, milkshakes en warm en of koude broodjes! Van een simpele frikandel en kroket tot aan heerlijke huisgemaakte stoofvlees, spareribs of een lekker shoarma menu. Door de jaren lange ervaring smaakt je snack nog lekkerder, hierdoor kun je volop genieten met een gerust hart.

Danny’s Marknesse is gevestigd in Marknesse aan de Breestraat 44, in het centrum van Marknesse.
Botterschuur Westhavenkade Urk
De botterschuur staat vlak bij de vuurtoren, het strand en natuurlijk gelegen aan het IJsselmeer. Vanuit de botterschuur heb je een prachtig uitzicht over de oude werf en het IJsselmeer, midden in het oude dorp van Urk. 
Bikeshop Urk staat bekend om het zeer uitgebreide en gevarieerde aanbod van nieuwe en tweedehands fietsen.
Maar bovenal om de uitstekende Service. Kwaliteit staat daarbij ook hoog in het vaandel. Ons team staat altijd klaar om u mobiel te houden van driewieler tot elektrische fiets. Bikeshop Urk werkt alleen met robuuste en Hollandse merken, zoals Gazelle, Batavus, Sparta, Koga en Cortina aangevuld met het sportieve merk Bulls.
Ook hebben wij een zeer uitgebreid assortiement kinderfietsen van diverse merken, zoals Alpina en Loekie en in diverse prijsklassen. Verder hebben wij een zeer breed assortiement stadsfietsen in alle prijsklassen en uitvoeringen

Sijperda Verhuur
De verzorgingspost bij de Wetering is ingericht om de wielrenners te verzorgen en te voorzien van drinken, koek of een banaantje. Een verzorgingspost is niet compleet als er geen toilet voorziening aanwezig is en deze is makkelijk te regelen via Sijperda Verhuur.

Tulpen Classic 2021

We gaan het dit jaar anders doen, we gaan de route

Rabo tulpen Classic 2018

Onder zomerse omstandigheden is de rabo tulpen cla …

Zaterdag 21 april 2018 Rabo Tulpen Classic

Ook in 2018 wordt de Rabo Tulpen Classic verreden, …
Fotoalbum

FTC-Marknesse

E-mail: secretariaat@ftc-marknesse.nl
Website: www.ftc-marknesse.nl

Wielervereniging Urk

E-mail: info@wvurk.nl
Website: www.wvurk.nl

Mailadres:
info@rabotulpenclassic.nl 

Telefonisch:
Jaap Brouwer: 06-13977285

Facebook