Nieuws

Tulpen Classic 2021

2 april 2021 22:19 We gaan het dit jaar anders doen, we gaan de route promoten, om zaterdag 24 april de Tulpen Classic te gaan fietsen. We doen geen inschrijving en ook geen eindpunt. Je komt naar Urk of Marknesse, parkeert de auto op 1 van de aangewezen parkeerplaatsen of je parkeert de auto naar eigen inzicht ergens aan de route.

Je kiest een afstand en fietst die aan de hand van een GPX bestand / navigatie. Je kan ook je eigen start tijd kiezen, tussen 8:00 uur en 15:00uur. Er zijn drie afstanden 70 / 110 en 130 km, kies de afstand die bij jouw past, en misschien ook een idee, fiets hem andersom, je komt dan medefietsers tegen.

Wij gaan twee koffie punten selecteren waar je gratis een bakkie kan afhalen, je dient je dan wel aan te melden via FB of via een mailtje, naar: info@wvurk.nl wij zorgen dat jouw naam bekend is bij het koffie to go punt.

Dat er geen inschrijving meer is, heeft natuurlijk alles te maken met Corona, doordat ieder op zijn eigen tijdstip kan starten hopen we grote groepen te voorkomen.

Houd de site in de gaten, hier zal de komende week meer info opkomen. De actuele GPX bestanden zullen vanaf 10 april beschikbaar zijn.

Rabo tulpen Classic 2018

27 april 2018 21:35 Onder zomerse omstandigheden is de rabo tulpen classic 2018 verreden, met temperaturen die boven de 20 graden uitkwamen. Op Urk waren 101 inschrijvers en met liefst 450 inschrijvers in Marknesse. Zo’n grote opkomst hebben we de afgelopen jaren nog niet gehad. Door dit aantal deelnemers bleef het ook lang gezellig op de verzorgingsposten. Iets waar de organisatoren zeker trots op kunnen zijn.

Op Urk werd het welbekende visje gebakken en op verzorgingspost de Gele lis kon worden genoten van een koffie en een appelgebakje. Inmiddels staan de eerste foto’s op de site en zijn gratis te downloaden.

Met nog maar twee reviews op de fiets sport site, hopen we op meer reacties, maar wel onder het mom is er iets niet goed, vertel het ons, heeft u genoten vertel het anderen. De info voorziening hoe lang de verzorgingsposten uit elkaar liggen verdienen de aandacht. Hoewel dit voor een ieder duidelijk stond vermeld op de route overzichten, die konden worden meegenomen bij de start plekken.

Wij hopen de Rabo tulpen Classic in 2019 weer te organiseren dan op 20 april en hopen u dan terug te mogen zien.

De organisatie.

 

 

 

  

Lees meer

Pagina 1 van 6

Tulpen Classic 2021

We gaan het dit jaar anders doen, we gaan de route

Rabo tulpen Classic 2018

Onder zomerse omstandigheden is de rabo tulpen cla …

Zaterdag 21 april 2018 Rabo Tulpen Classic

Ook in 2018 wordt de Rabo Tulpen Classic verreden, …
Fotoalbum

FTC-Marknesse

E-mail: secretariaat@ftc-marknesse.nl
Website: www.ftc-marknesse.nl

Wielervereniging Urk

E-mail: info@wvurk.nl
Website: www.wvurk.nl

Mailadres:
info@rabotulpenclassic.nl 

Telefonisch:
Jaap Brouwer: 06-13977285

Facebook